Sende kvitteringer fra Amazon
Posted by Trond - JetCarrier Inc, Last modified by Trond - JetCarrier Inc on 16 March 2016 07:58 AM

For å sende inn kvitteringer fra Amazon må du logge deg inn på din Amazon konto.

Gå deretter til meny valget (oppe på menylinja) Your Account->Your Orders

Finn den aktuelle ordren, jfr bildet som eksempel. Klikk deretter på Invoice linken som illustrert på bildet.

Amazon Document

Da kommer en side som ser omtrent slik ut opp, det er denne vi må sende inn for fortolling.

Kvittering

På nyere PC eller mac maskiner kan kvitteringen oftest skrives ut som pdf fil direkte fra Print menyen (save as pdf).

På eldre datamaskiner kan du laste ned en "pdf printer", feks:

(6 vote(s))