Kvitteringer og krav til dokumentasjon
Posted by Trond JC., Last modified by Trond JC. on 10 February 2018 09:08 AM

Her prøver vi liste opp noen av de vanligste butikkene og hvor du kan finne ordreutskriften din

Summit Racing

Ordre status, du trenger ditt kundenummer og etternavn

Rock Auto

Du trenger taste inn email adresse eller telefon pluss ordrenummer. Eventuellt kan du taste inn email adressen så sender de deg ordre historikk.

Amazon

Se egen instruks, men generellt:

• logg inn
  • gå til din konto
  • finn ordren, se på den
  • klipp og lim eller lag en pdf fil

Paypal.

Tollvesenet må se en varebetegnelse, de aksepterer ikke bare en sum som er overført uten en beskrivelse av hva som er solgt.

Se eksempel.

På din Jetcarrier.com konto er det lagt opp til at du laster opp dine kvitteringer.

• Velg deretter "Mine flysendinger" eller "Mine sjøsendinger"
  • I kolonnen "Docs" ser du status samt knapp for opplastning om det mangler kvittering.

Vi trenger digitale kvitteringer for å fortolle godset samme dag det ankommer.

(5 vote(s))