Betalt med Paypal - ikke fått full kvittering?
Posted by Trond - JetCarrier Inc on 22 June 2016 09:34 AM

Her prøver vi liste opp noen av de vanligste butikkene og hvor du kan finne ordreutskriften din (... denne artikkel er under konstruksjon :))

Summit Racing

Ordre status, du trenger ditt kundenummer og etternavn

Rock Auto

Du trenger taste inn email adresse eller telefon pluss ordrenummer. Eventuellt kan du taste inn email adressen så sender de deg ordre historikk.

Amazon

Se egen instruks i helpdesk, men generellt:

• logg inn
  • gå til din konto
  • finn ordren, se på den
  • klipp og lim eller lag en pdf fil

Generellt:

Send data til oss ved å klikke på "dokument ikonet" på din booking i din jetcarrier konto. Bruker du webmail kan du klippe og lime data eller sende oss her på helpdesk, husk ta med kundenummeret ditt og "oid" på pakken det gjelder.

Tips: hver gang du booker sender vi deg en påminnelse om å sende kvittering, den er "ferdigutfyllt" med mottaker og emne, svar på den med vedlegg av ordren/kvitteringen så skal alt gå sin gang.

(3 vote(s))