RSS Feed
News
Aug
30
Schedule flyfrakt
Posted by Trond - JetCarrier Inc on 30 August 2016 10:46 AM

21.9.2017:  Vi har endret rutiner i USA og det er ikke lenger forskjell på vinter eller sommer schedule på flysendinger.

Fast schedule er heretter mandag til fredag og godset kommer til Norge ( Sverige & Danmark) i løpet av helgen og distribueres fortløpende.

**i løpet av vinteren vil det bli mulig med et nytt produkt som innebærer at vi "ekspress" sender fortløpende 2-3 ganger i uka men det blir da uten mulighet for "samle opp". Mer info om dette produktet kommer.


Read more »Apr
21
Jetcarrier.com - Problem med navnetjener
Posted by Trond - JetCarrier Inc on 21 April 2016 11:39 AM

Problem med å komme inn på din konto? Vår registrar har idag problem med sine Navnetjenere. Vi håper at det løser seg iløpet av noen  timer.

 Les mer


Read more »Jul
9
Telefontider i fellesferien
Posted by Terje B. on 09 July 2015 05:56 PM

På grunn av ferieavvikling kommer vi til å ha reduserte telefontider fra og med 10. juli og til og med 31. juli.

Vår telefonsentral kommer til å være åpen på følgende tider i tidsrommet:
Mandag - fredag: 1000-1130 og 1230-1400.

Vi ønsker alle våre kunder en herlig sommer.


Read more »Jun
23
Flytting av terminal og kontor - NORGE
Posted by Trond V. on 23 June 2015 05:22 PM

Fra 24 til 26 Juni 2015 flytter vi fra 1792 Tistedal til 1788 Berg i Østfold (andre siden av Halden). 

Den nye adressen er Isebakkeveien 75, 1788 Berg i Østfold, ca 4 km fra E6 (Svinsundsparken) og ca 6 km fra riksgrensen på Svinesund.

Kart

Informasjon for hentekunder;

- etter kl 1200 imorgen 24 Juni vil det ikke være mulig hente pakker før Mandag 29 Juni.

 

Vårt IP baserte telefonsystem flyttes og kundeservice er ikke tilgjengelig på tlf fra ca kl 1200 24 Juni til ca kl 1000 26 Juni.

All pakkeflyt går som normalt, våre websider og Internett Helpdesk er ikke berørt av flyttingen.

Vi beklager evt ulemper dette medfører for våre kunder.


Read more »Mar
27
Standby Air og Sea
Posted by Trond V. on 27 March 2013 01:27 PM
StandBy Pakken
Det er nå mulig for kunder som har Club JC* medlemskap å sette pakker på standby i USA. Dette kan være praktisk om du venter inn flere pakker og ser at kanskje en eller to ikke rekker fristen på f.eks. flyfrakt. Vi holder da på pakkene dine inntil du selv gir beskjed om at du ønsker de tilsendt. Det vil av praktiske årsaker være en tidsbegrensning på hvor lenge du kan holde på pakker, men i utg. punktet er det 2 uker på fly og 3 uker på sjø.
Les mer om StandBy pakken og se priseksempler her:
MyPack utleveringssted
For en tid tilbake ga vi våre kunder muligheten til å selv velge hvilket utleveringssted man ønsker for pakker. Normalt sorteres dette på postnummer og utleveringssted velges automatisk basert på det som er nærmest i antall kilometer i forhold til postnummeret. For kunder som bor tett inntil et annet postnummer eller som får treff på utleveringssteder som av andre årsaker er lengre unna enn det man kunne hatt anbfales det å logge seg på sin konto og sette utleveringssted manuelt. Det ligger en liten guide som viser deg hvordan du gjør dette, systemet er ikke helautomatisk så du må klippe og lime inn en kode for at det skal fungerer. 
Endring i containerfrakt
Vi innfører en endring i vår containerfrakt og cut-off tider. Tidligere har vi holdt igjen gods og sendt dette ut rundt den 1. og 15. hver måned. Med mulighetene som ligger i vårt StandBy produktet så endrer vi på sjøfrakten vår og vil nå ikke lengre sende containere basert på perioder. I steden sendes containere ut fortløpende etterhvert som de blir fulle. Dette vil medføre enda raskere levering av gods som er booket på sjø. Har du behov for fortsatt å kunne samle opp pakker på sjø over tid så bør du vurdere å tegne Club JC* medlemskap slik at du får tilgang til StandBy booking.
* Club JC er et medlemskap du kan tegne online når du er pålogget din konto.

Read more »Jan
30
VIKTIG! Statusmeldinger fra USPS, Fedex, UPS m.fl.
Posted by Terje B. on 30 January 2013 01:45 PM

Vi får veldig mange henvendelser fra kunder som har fulgt med på pakkesporingen sin i USA og sett at statusen f.eks. sier:

Notice Left - Business Closed

Dette er ikke korrekt med mindre de forsøker å levere utenfor åpningstidene våre eller på lørdager. Prøver de å levere på en lørdag, får man gjerne beskjed om at "vi" må kontakt for "redelivery" men pakken blir forsøkt levert på nytt mandag el. tirsdag.  For mindre pakker bruker både UPS og FEDEX det amerikanske postsystemet (USPS) på sluttlevering og trackingen stopper som regel på "local post office", men pakken blir fortsatt kjørt ut til oss og må ikke hentes på lokalt postkontor.

Selv om du opplever å få en status som tilsier at vi må kontakte f.eks. USPS (redelivery) så skal du ikke bry deg om dette med mindre pakken din ikke dukker opp i løpet av 7 dager, som mottatt (received) når du er pålogget din konto hos oss.

Det er dessverre slik det fungerer i USA og ofte måten amerikanske fraktselskaper gjør ting på for å holde de frakttidene de "garanterer" ovenfor sine kunder. Når en pakke står som levert, er den som regel det - men av og til har den fått denne statusen til og med før lastebilen med pakker fysisk har vært på terminalen og levert de til våre folk i USA.

I 99% av tilfellene hvor du kan se at pakken enten er levert eller har fått en annen status (f.eks. notice left) så er pakken levert eller blir levert senere på dagen eller neste dag. Vi kommer derfor ikke til å følge opp pakker med disse statusene før det har gått minst 7 dager fra siste trackingoppdatering og ingenting er registrert inn på din konto. 


Read more »