Knowledgebase: Generelle spørsmål
Alternativ (dagtids) adresse
Posted by Tex, Last modified by Lisbeth JetCarrier.Com on 27 September 2018 08:08 AM

Vi anbefaler alle våre kunder å føre opp en alternativ adresse. Denne bør fortrinnsvis være en firmaadresse hvor det er mulig å levere pakker på dagtid og hvor noen kan signere for disse ved mottak.

Mindre pakker blir sendt til ditt lokale utleveringssted eller din hjemadresse, men pakker som er store og krever jekketralle bør gå til en jobbadresse hvor vi kan levere på dagtid.

Vi velger alltid billigste alternativet for deg som kunde.

I de tilfellene hvor alternativ adresse mangler er vi nødt til å ta et adviseringsgebyr, prisen varierer litt fra leverandør til leverandør men kan sjekkes på eller postnord.no.
Er varen for stor for levering til privatadresse finner du mer info ved å klikke her.

(130 vote(s))