RSS Feed
Knowledgebase : Sparetips
Pr. idag har vi ikke noen service som håndterer dette, vi mottar hver dag flere kilo reklame og kataloger, og det kan være vi kommer til å kunne tilby en fremsendingstjeneste som er beregnet på denne typen varer.
Varer som tolles inn til Norge, Sverige og Danmark må det betales mva og eventuelt toll uavhengig om varen er ny eller brukt.
Vi forholder oss til regelverk og praksis hos Tollvesenet, det som kreves er handelsfaktura/kvittering, skriftlig eller digitalt. Ved bruktkjøp rekker det med at selger skriver en enkel faktura som inneholder beskrivelse av varen samt dens pris. Det er de...
Alle pakkene til en kunde som kommer med en batch/sending blir regnet sammen i volum og vekt før fakturering.
Det er et par ting du bør vite: 1 - informer ALLTID selger om at du ønsker ordren sendt når ALLE varer er på lager. Du ønsker med andre ord ikke mange små delsendinger. 2 - FLY: bestill varer på fredager, da rekker de som regel ikke frem til torsdags ...
Nei. Alle varer som importeres til Norge, Sverige og Danmark fra USA må det betales merverdiavgift på. Dette er uavhengig om varene er nye eller brukte.
Du måste fråga säljare om volym. Vi skickar endast vidare paket. Skicka evt sjöfrakt om du är osäker.
Pakkene blir kun lagt i containere, uten at orginalembalasjen blir forandret. Unntaket er dersom embalasjen er skadet osv.
For å finne innlandspris må du sende oss vekt og dimensjon på pakken samt din adresse. Benytt live support for alle spørsmål som er spesifike på pris eller noe som vedrører deg personlig.