Knowledgebase:
VIKTIG! Statusmeldinger fra USPS, Fedex, UPS m.fl.
Posted by Support TB - Jetcarrier, Last modified by Trond JC on 03 May 2020 06:29 AM

Vi mottar veldig mange henvendelser fra kunder som har fulgt med på pakkesporingen sin i USA og sett at statusen f.eks. sier:

Notice Left - Business Closed

Dette er ikke korrekt med mindre de forsøker å levere utenfor åpningstidene våre eller på lørdager. For mindre pakker bruker både UPS og FEDEX det amerikanske postsystemet (USPS) på sluttlevering og trackingen stopper som regel på "local post office", men pakken blir fortsatt kjørt ut til oss og må ikke hentes på lokalt postkontor.

Selv om du opplever å få en status som tilsier at vi må kontakte f.eks. USPS (redelivery) så skal du ikke bry deg om dette med mindre pakken din ikke dukker opp i løpet av 7 dager, som mottatt (received) når du er pålogget din konto hos oss.

Det er dessverre slik det fungerer i USA og ofte måten amerikanske fraktselskaper gjør ting på for å holde de frakttidene de "garanterer" ovenfor sine kunder. Når en pakke står som levert, er den som regel det - men av og til har den fått denne statusen til og med før lastebilen med pakker fysisk har vært på terminalen og levert de til våre folk i USA.

I 99% av tilfellene hvor du kan se at pakken enten er levert eller har fått en annen status (f.eks. notice left) så er pakken levert eller blir levert senere på dagen eller neste dag. Vi kommer derfor ikke til å følge opp pakker med disse statusene før det har gått minst 7 dager fra siste trackingoppdatering og ingenting er registrert inn på din konto. 


Comments (0)