Knowledgebase: Generelle spørsmål
Business Closed eller pakker ikke levert
Posted by Trond JC, Last modified by Trond JC on 28 January 2021 11:11 AM

Business Closed USPS Fedex UPS

Vi holder åpent hver eneste dag 0800 til 1700 og meldingen fra USPS er feil, i virkeligheten kjører de ikke ut pakkene til oss men setter denne status uten å ha forsøkt. Lørdager holder vi ikke åpent og da leverer de gjerne mandag.

Har du hastverk kan du ringe USPS og klage / purre på de.

302-369-3682

Ha ditt tracking nummer klart.

Regulær USPS og Fedex Smartpost (leveres av USPS) pakker er økonomi produkt som USPS/Fedex ikke har prioritert levering på.

* de leverer ofte sent på dagen ( vi får ikke skannet det inn før dagen etter )

* har de mye som skal ut den dagen tar de disse pakkene sist og det hender de ikke rekker levere men likevel setter status "business closed / no approved recipient" og lignende statuser.

* de leverer på kveldstid eller lørdag (vi har stengt).

I 99% av tilfellene hvor du kan se at pakken enten er levert eller har fått en annen status (f.eks. notice left) så er pakken levert eller blir levert senere på dagen eller neste dag.

Vi kan ikke følge opp disse før det er gått 48 timer etter at status er "delivered" og pakken fortsatt ikke er registrert inn på din konto.

For mindre pakker bruker både UPS og FEDEX det amerikanske postsystemet (USPS) på sluttlevering og trackingen stopper som regel på "local post office", men pakken blir fortsatt kjørt ut til oss og må ikke hentes på lokalt postkontor.

Selv om du opplever å få en status som tilsier at vi må kontakte f.eks. USPS (redelivery) så skal du ikke bry deg om dette med mindre pakken din ikke dukker opp i løpet av 4 dager, som mottatt (received) når du er pålogget din konto hos oss.

USPS og Fedex vil prøve å levere pakken på nytt, vi har dessverre ikke kontroll over USPS og deres rutiner.

Problemer med levering fra Amazon?

Har du ikke mottatt din levering fra Amazon anbefaler vi flg:

På din Amazon konto velg din ordre, deretter: "Track Package"

How was your delivery: Velg "Not so great"

Siste bilde, velg de som i bildet og "Submit" Da vil Amazon kontakte sjåføren for å finne ut av hva som har skjedd.

Har du ikke lenger mulighet svare via sporingslinken må du gjøre flg:
Gå til din ordre på Amazon, velg "Order Detail"

.. og til slutt "Package did not arrive" og fortsett fylle ut.

Attachments