Knowledgebase:
Faktura og betaling
Posted by Trond JC, Last modified by Trond JC on 08 March 2022 10:21 AM

Det koster ikke noe å ha en Jetcarrier konto, først når du sender varer vil du motta faktura på frakt, moms og eventuellt toll.

Når vi mottar og videresender gods vil du motta varsel på email og faktura på din Jetcarrier konto, du må logge inn og velge "Mine Faktura" og her finner du dine faktura og status på disse.

Betalingsmetoder:

• Faktura med KID, det sparer oss tid og sørger for at din faktura blir raskere prosessert.
  • Betal online med kort eller vipps (Norge)

FLY:

• Vi sender faktura når godset er fortollet og sendt til kunde.
  • Du har 10 dagers forfall på faktura.
  • I noen tilfeller ønsker vi forhandsbetalt og varen sendes først når faktura er betalt.

SJØ:

• Faktura sendes ca 10 dager før godset ankommer Norge.
  • Privatkunder: Faktura må være betalt før godset sendes ut.
  • Bedriftskunde uten Tollkreditt: Frakt faktureres ca 10 dager før ankomst og moms og tollfaktura kommer når godset er fortollet og på vei til deg.
  • Bedriftskunde med Tollkreditt: Frakt faktureres ca 10 dager før ankomst og moms og tollfaktura kommer på din månedlige faktura fra Tollvesenet/Skatteetaten.