Kvitteringer og krav til dokumentasjon
Posted by Trond JC, Last modified by Chris S. on 25 January 2022 02:18 PM

Vi trenger digitale kvitteringer for å fortolle godset samme dag det ankommer.

Her prøver vi liste opp noen av de vanligste butikkene og hvor du kan finne ordreutskriften din:

Summit RacingOrdre status, du trenger ditt kundenummer og etternavn

Rock Auto
Du trenger taste inn email adresse eller telefon pluss ordrenummer. Eventuellt kan du taste inn email adressen så sender de deg ordre historikk.

Amazon
Se egen instruks, men generellt:

• Logg inn
  • Gå til din konto
  • Finn ordren, se på den
  • Lag en pdf fil

PaypalTollvesenet må se en varebetegnelse, de aksepterer ikke bare en sum som er overført uten en beskrivelse av hva som er solgt.
  Se eksempel i vår Knowledgebase.

Last opp dine kvitteringer:

På din Jetcarrier.com konto er det lagt opp til at du laster opp dine kvitteringer:

• Velg deretter "Mine flysendinger" eller "Mine sjøsendinger"
  • I kolonnen "Docs" ser du status samt knapp for opplastning om det mangler kvittering.