Hvordan fungerer dette?
Posted by Trond / Admin, Last modified by Terje B. on 06 October 2015 08:06 AM

Du får er en service som består av:

- Mailbox, en "postkasse" for dine bestillinger (freight forwarder adress).

- Gunstig frakt av varer fra USA til Skandinavia

- Ingen fortollingsgebyr*, prisen er inkludert i frakten (mva + evt tollsats tilkommer utfra vareverdi).

- Levering til nærmeste postkontor(dagtidsadresse dersom for tung eller for stor for Posten).

Du kan bestille fra de aller fleste amerikanske butikker og privatpersoner. Ved utsjekking fra en butikk oppgir du at varene skal sendes til din amerikanske adresse. Du må som regel fylle inn din hjemmeadresse og kredittkort-data i tillegg for at varen skal bli betalt. Når du har bestilt en vare må du "booke" den i vårt system. Dette gjør du enklest ved å logge inn, fra "Min konto"-siden finner du de nødvendige verktøy for å booke. Fyll inn nødvendige data. Disse data benyttes blant annet for at du skal kunne spore pakken din i systemet vårt og at vi skal fortolle varene.

Ved privathandel er det samme krav til dokumenter; få selger til å legge ved kvittering evt e-poste en kopi til deg. Er det auksjon kan det rekke med auksjonsnummeret eller en utskrift fra f.eks Paypal.

For å sikre at dine pakker ikke blir forsinket ønsker vi at du laster opp kvittering, mer info om dette finner du på våre nettsider på side "2" etter at du har booket en pakke.

Etter at varene er kommet til Norge blir de fortollet og levert med Posten/PostNord til ditt nærmeste utleveringssted eller Bring/PostNord til den adressen du har registrert som dagtidsadresse.

Flysendinger faktureres etter de er sendt fra oss i Halden. Sjøsendinger faktureres ca 10 dager før de ankommer oss i Halden og må betales før pakkene sendes videre innenlands i Norge. Du vil da få en e-post som forteller at du har en åpen faktura på din konto. Du finner all relevant info på din konto for å utføre betalingen.

* Enkelte oppdrag vil likevel ha fortollingsgebyrer, disse unntakene står det spesifikt om på våre nettsider.

(170 vote(s))
Helpful
Not helpful

Comments (0)