RSS Feed
Knowledgebase : Adresse
Jo, det går greit. Men det er ikke alle selgere som godtar at shippingadresssen og billingadresse er forskjellige. Du kan opprette en PayPal-konto med din amerikanske adresse og bruke den til å betale. Fordelen med PayPal er at du alltid får en god kvitte...
JetCarrier frakter fra USA til Norge, Sverige og Danmark.
Terminal delivery, vi har dock, liftgate, forklift etc etc
Terminalen ligger i NEWARK DELAWARE som ligger på nord-øst kysten av USA. Registrer deg gratis, logg deg inn og du vil se adressen din som du oppgir til selger. Du må registrere en konto slik at vi kan finne korrekt mottaker.
Dersom du kommer på E-6 ta av til Halden og følg RV 21. Følg denne til du/dere har passert Leif Grimsrød AS. Ta til høyre, inn Isebakkeveien. Følg denne veien og Jetcarrier vil du få på høyre side. Adressen er Isebakkeveien 75, 1788 Halden.
Vennligst logg inn på din JetCarrier konto for å se din adresse i NEWARK DELAWARE. https://www.jetcarrier.com/account/ Velg fliken "Min USA Adresse".
Ja, det går bra. Men det er klare regler for moms på gaver og slik. Sjekk med Tollvesenet på forhånd for å unngå overraskelser.
Dette er et problem som man kan ordne ved å feks legge inn sitt norske mobilnummer, men vær da klar over at det ikke vil ha særlig nytte der borte. Eks: (99901010) - blir da : 479-990-1010 Her har eBay litt merkelig policy, men stort sett trenger man ikke...
Man kan benytte vårt nummer 908-998-1152 (ext: 000) som er for selgere i USA.
Vår tjeneste er kun for sending av pakker og kjøretøy.